Het beste pand, de optimale werkplek en goede contracten

Sebastiaan Vierkant: “Ik pak het anders aan. In de snelle wereld van het vastgoed kies ik juist voor een samenwerking op lange termijn. In plaats van specialisatie ligt mijn toegevoegde waarde in het overzicht.”

Connect op LinkedIn

360˚ vastgoedmanagement

“Van het kiezen voor een nieuw pand tot het realiseren van een nieuwe werkplek. Het zijn vaak lastige beslissingen met impact op alle niveaus van de organisatie. Ik heb het overzicht, geef belangen het juiste gewicht en ben in detail betrokken bij de realisatie. Dit maakt mij een waardevolle samenwerkingspartner voor complexe vastgoedvraagstukken.

Staat je organisatie voor een verandering die impact heeft op het bedrijfspand of de werkplekken? Of wil je meer grip op facilitaire contracten? Stuur me een uitnodiging op LinkedIn, dan vinden we een oplossing tijdens een persoonlijk adviesgesprek.”

Handtekening Sebastiaan Vierkant

Sebastiaan Vierkant, eigenaar Alea Company

Alea Company - ReferentieAlea Company - Unifore DMCLogo Frieslandcampina - Alea CompanyConnexys - referentie Alea CompanyWikvitaal - Referentie Alea CompanyVolksuniversiteit Amsterdam - Referentie Alea CompanyBouwstede - Referentie Alea CompanyFidence - Referentie Alea CompanyDe Waterheuvel - Referentie Alea CompanyFonds Podiumkunsten - Referentie Alea Company

Bekijk zijn ervaring en voeg Sebastiaan toe op LinkedIn