Een kantoor inrichten kan iedereen. Maar een plek creëren waar het prettig verblijven is én waar je medewerkers graag komen? Dat is een vak apart.

Zo’n plek realiseer je niet door top-down beslissingen te nemen. Zeker niet zelfs. Je realiseert het door met mensen in gesprek te gaan. Door hun wensen en eisen te achterhalen. En daar wat mee te doen. Alleen op die manier ontwikkel je een concept – en uiteindelijk een werkomgeving – waar mensen blij van worden. Waar ze zich op hun gemak voelen. Dat is precies wat ik – Sebastiaan Vierkant – met Alea Company doe. Aan de hand van huisvestingsworkshops ontdekken we wat nodig is om jouw doel te bereiken.

Connect op LinkedIn

Het kantoor van de toekomst

Lijkt verdacht veel op een hotel. Hoe ik daarbij kom? Simpel. Er moet namelijk meer gedacht worden aan de bezoeker van jouw pand, de gebruiker. Net als dat een hotel volledig in dienst staat van de gast. Je bent er misschien tijdelijk. Maar als je er bent, moet het goed zijn.

Alea iacta est

De teerling is geworpen. In andere woorden: er is iets onherroepelijks in gang gezet. Dat is precies wat er gebeurt zodra je met Alea Company (it’s all in the name) in zee gaat. We zetten verandering in gang. Met alle – positieve – gevolgen van dien. Voor jou én je medewerkers.

Teamwerk, dat maakt ons sterk

De toekomst van jouw kantoor realiseren, doe ik niet alleen. Ik stel een team samen van architecten, adviseurs en uitvoerende partijen. De communicatie neem ik voor mijn rekening. Jij wordt dus van A tot Z ontzorgd.

Sebastiaan Vierkant, Alea Company

Handtekening Sebastiaan Vierkant

Jouw kantoorconcept voor een perfect passende hybride werkomgeving.