Inspirerende klantcases op een rij

Bij Alea zijn we dagelijks toegewijd aan het vinden van antwoorden op de ‘Hoe’-vraag voor onze opdrachtgevers: hoe kan jouw team verbonden blijven en succesvol zijn in het verwezenlijken van de doelstellingen van de organisatie? Het verkennen van deze vraag leidt telkens weer tot een boeiende reis met unieke resultaten. De volgende klantcases illustreren stuk voor stuk de effectieve aanpak van Alea, de aangename samenwerking en de behaalde resultaten.

Uitgeverij Brill schakelde Alea Company in voor een waardevol kantoorconcept

Alea Company werd gevraagd om in korte tijd met een goed onderbouwd advies te komen: hoe gebruiken en benutten we het kantoor?

Bekijk de klantcase »

Kennisinstituut gaat hybride samenwerken in de CROW Kennis Green Hub

Alea Company, expert op het gebied van hybride kantoorconcepten, werd ingeschakeld om het kantoor weer tot een aantrekkelijke en fijne plek te maken. Met succes. Wij hebben team CROW succesvol verbonden in het hybride werken.

Bekijk de klantcase »

Het kantoor van de toekomst op OV Campus Utrecht

Een getekende huurovereenkomst, een harde deadline, een globaal programma van eisen en wensen én de vraag: “Hoe gaan we dit doen?”  

Bekijk de klantcase »

Oceans & restaurant Mama Gaia. Dopper, het bedrijf dat zich inzet voor hergebruik van waterflessen, groeide uit zijn jasje.

Van hypermoderne kantoorruimten en werkplekken (Oceans) tot restaurant (Mama Gaia); het bedrijfsverzamelgebouw is een plek voor bedrijven, duurzame initiatieven en positieve veranderingen.

Bekijk de klantcase »