Een plek waar jouw team en organisatie van groeit, dat creëer ik, samen met je team.

Van een leeg kantoor naar een levendig kantoor en een sterk, verbonden team. Hoe kunnen we het kantoor optimaal benutten om een succesvol en sterk team op te bouwen? Hoe maken we hierbij de juiste keuzes? En hoe kunnen we er zeker van zijn dat deze keuzes daadwerkelijk bijdragen aan het team en de organisatie?

Download hier het gratis e-book

Herken je dit?

De bezetting van het bestaande kantoor is laag door het hybride werken. Het kantoor blijft leeg en sluit niet meer aan op het gebruik.

Hoe zorgen we ervoor dat het DNA, het netwerk, de kennis, enzovoort, worden doorgegeven, gedeeld en benut?

Het invullen van openstaande vacatures is al een uitdaging, en de komende jaren gaan er nog meer collega’s met pensioen, terwijl de arbeidsmarkt krapper wordt. Hoe blijven we een aantrekkelijke werkgever, nu en in de toekomst?

Cultuur is cruciaal – verbondenheid en verbinding zijn essentieel. Thuiswerken is prima, maar hoe zorgen we ervoor dat nieuwe medewerkers de cultuur en waarden goed oppikken?

Het gevoel van verbondenheid met het werk, collega’s en klanten is van vitaal belang om je deel te voelen van een team. Voor de continuïteit en toekomst van de organisatie is het van essentieel belang dat dit wordt overgedragen aan nieuwe collega’s.

Ja, ik wil zorgen dat mijn team verbonden en succesvol blijft

Van een leeg kantoor naar een levendig kantoor en een sterk, verbonden team

Bij Alea zijn we dagelijks toegewijd aan het vinden van antwoorden op de ‘Hoe’-vraag voor onze opdrachtgevers: hoe kan jouw team verbonden blijven en succesvol zijn in het verwezenlijken van de doelstellingen van de organisatie? Het verkennen van deze vraag leidt telkens weer tot een boeiende reis met unieke resultaten.

De Alea aanpak zorgt dat jij:
Duidelijk en helder weet hoe je van het kantoor een bestemming creëert;
Concreet antwoord Hoe jouw team blijft presteren;
Duidelijke stappen om dit te bereiken.

Wat biedt de Alea aanpak:
Draagvlak bij het team door ze vanaf het begin te betrekken;
Een stevig fundament om de juiste besluiten te nemen;
Concreet en praktisch toepasbaar.

Dit levert het op:
Een sterk verbonden team, waar je graag onderdeel van bent;
Optimaal presenterende teams in je organisatie;
Direct een duidelijke briefing voor de makelaar en architect;
Tijd- en geldwinst door het direct maken van de juiste keuzes;
Structureel lagere huisvestingslasten.

Meer informatie

Een plek waar jouw team en organisatie van groeit, dat creëer ik, samen met je team.

Alea Company helpt jou met het maken van de juiste keuzes. Het resultaat? Een praktisch werkplekconcept dat gedragen wordt door jouw medewerkers.

Laat Alea voor je werken

Huisvestingvisie

Jouw medewerkers aan het woord. Je krijgt inzichtelijk wat medewerkers belangrijk vinden en welke eisen zij stellen aan een werkomgeving.

Meer informatie

Jouw kantoorconcept

We voegen uitkomsten samen in een ontwerp. In overleg bepalen we de selectie en indeling van jullie ideale omgeving.

Meer informatie

Vinden

Tijd voor de verbouwing. We begeleiden, adviseren en onderhandelen. Bijvoorbeeld met betrekking tot de scherpste contracten.

Meer informatie

Realiseren

Tijd voor de verbouwing. We begeleiden, adviseren en onderhandelen. Bijvoorbeeld met betrekking tot de scherpste contracten.

Meer informatie

Gratis e-book

Wil jij ook een sterk en verbonden team? Het begin- en eindpunt is hetzelfde: dat zijn je mensen. Dit thema gaat vervolgens gepaard met een belangrijke vraag… Hoe pakken we dit aan?

Meer informatie

Inspirerende klantcases op een rij

Bij Alea zijn we dagelijks toegewijd aan het vinden van antwoorden op de ‘Hoe’-vraag voor onze opdrachtgevers: hoe kan jouw team verbonden blijven en succesvol zijn in het verwezenlijken van de doelstellingen van de organisatie? Het verkennen van deze vraag leidt telkens weer tot een boeiende reis met unieke resultaten. De volgende klantcases illustreren stuk voor stuk de effectieve aanpak van Alea, de aangename samenwerking en de behaalde resultaten.

Lees hier de klantcases

“De samenwerking met Sebastiaan is uitgelopen op een langdurige en innige samenwerking. Hij begeleidde de verbouwing van ons pand en bracht onze technische infrastructuur naar een hoger niveau. Ook contracten werden doorgelicht en geactualiseerd. Sebastiaan mag dan wel Vierkant heten, dankzij zijn steun en adviezen, verliep alles op rolletjes!”

- Hans Ouwerkerk, voorzitter Stichting de Waterheuvel

“Van het behartigen van facilitaire belangen tot de grote algehele kantoorrenovatie in 2016. Alea Company staat ons regelmatig bij in het optimaliseren van kantoor en vergaderruimtes. Bijzonder prettige samenwerking. Open, inspirerend en constructief.”

- Piet Dekkers, Managing Director Yakult Nederland

Samenwerken?

Alea company begeleidt organisaties bij het inrichten van een werkomgeving die past bij een nieuwe manier van werken. Dat gaat verder dan het minimaliseren van vierkante meters. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Boek nu een kennismaking.