Altijd een vaste sparringspartner
voor vragen over huisvesting

  We realiseren de optimale werkplek voor je medewerkers, vinden het beste bedrijfspand en zorgen voor de scherpste contracten.

  Huisvestingsvraagstukken zijn geen dagelijkse vragen. Je vraagt je af of het pand wel past bij je ambitie. Of dat facilitaire contracten wel scherp genoeg zijn onderhandeld op basis van het huidige gebruik. Alea Company denkt mee en realiseert de beste antwoorden op je vastgoedvragen. In elke fase van de onderneming.

  104155290

  De optimale werkplek

  Alea Company bedenkt de optimale
  werkplek en begeleidt de
  verbouwing.

  Bekijk oplossing »

  Het beste bedrijfspand

  We vinden het beste bedrijfs-
  pand en onderhandelen
  de scherpste contracten.

  Bekijk oplossing »

  DSC_7671

  De scherpste contracten

  Al je facilitaire contracten
  online beschikbaar en
  actief beheerd.

  Bekijk oplossing »

  Alea Company

  Altijd de beste werkomgeving voor organisatie en medewerker

  Groter, productiever, flexibeler of aantrekkelijker? In nauwe samenwerking bedenken we de optimale werkplek. Biedt je huidige onderkomen onvoldoende mogelijkheden? Dan vinden we een nieuwe locatie die perfect aansluit bij jullie ambitie.

  • “De samenwerking met Sebastiaan is uitgelopen op een langdurige en innige samenwerking. Hij begeleidde de verbouwing van ons pand en bracht onze technische infrastructuur naar een hoger niveau. Ook contracten werden doorgelicht en geactualiseerd. Sebastiaan mag dan wel Vierkant heten, dankzij zijn steun en adviezen, verliep alles op rolletjes!”

   - Hans Ouwerkerk, voorzitter Stichting de Waterheuvel

  • “Van het behartigen van facilitaire belangen tot de grote algehele kantoorrenovatie in 2016. Alea Company staat ons regelmatig bij in het optimaliseren van kantoor en vergaderruimtes. Bijzonder prettige samenwerking. Open, inspirerend en constructief.”

   - Piet Dekkers, Managing Director Yakult Nederland

  • “Zonder de toewijding en creativiteit is de bouw van het clubhuis binnen het budget en tijd opgeleverd en overtreft het de verwachtingen van leden en staf.”

   Alea Company

   - Petra Nieuwlaat, directeur De Waterheuvel

  Vrijblijvend 360˚ gesprek

  We bieden antwoorden op vragen over huisvesting vanuit alle facetten van het vastgoed.
  Vraag het persoonlijke adviesgesprek aan.