Van een leeg kantoor naar een levendig kantoor en een sterk, verbonden team.

Jouw kantoorconcept voor een perfect passende hybride werkomgeving.

    De optimale werkplek creëer je samen.

    Is hybride werken de nieuwe norm binnen jouw organisatie, maar vraag je je af hoe je als team verbonden en succesvol blijft?

    Boek nu een kennismaking.

    Jouw kantoorconcept voor een perfect passende hybride werkomgeving.

    Alea Company helpt jou met het maken van de juiste keuzes. Het resultaat? Een praktisch werkplekconcept dat gedragen wordt door jouw medewerkers.

    Bekijk de mogelijkheden

    De workshop

    Jouw medewerkers aan het woord. Je krijgt inzichtelijk wat medewerkers belangrijk vinden en welke eisen zij stellen aan een werkomgeving.

    De visie

    We voegen uitkomsten samen in een ontwerp. In overleg bepalen we de selectie en indeling van jullie ideale omgeving.

    De uitvoering

    Tijd voor de verbouwing. We begeleiden, adviseren en onderhandelen. Bijvoorbeeld met betrekking tot de scherpste contracten.

    Van een leeg kantoor naar een levendig kantoor en een sterk, verbonden team

    Bij Alea zijn we dagelijks toegewijd aan het vinden van antwoorden op de ‘Hoe’-vraag voor onze opdrachtgevers: hoe kan jouw team verbonden blijven en succesvol zijn in het verwezenlijken van de doelstellingen van de organisatie? Het verkennen van deze vraag leidt telkens weer tot een boeiende reis met unieke resultaten.

    “De samenwerking met Sebastiaan is uitgelopen op een langdurige en innige samenwerking. Hij begeleidde de verbouwing van ons pand en bracht onze technische infrastructuur naar een hoger niveau. Ook contracten werden doorgelicht en geactualiseerd. Sebastiaan mag dan wel Vierkant heten, dankzij zijn steun en adviezen, verliep alles op rolletjes!”

    - Hans Ouwerkerk, voorzitter Stichting de Waterheuvel

    “Van het behartigen van facilitaire belangen tot de grote algehele kantoorrenovatie in 2016. Alea Company staat ons regelmatig bij in het optimaliseren van kantoor en vergaderruimtes. Bijzonder prettige samenwerking. Open, inspirerend en constructief.”

    - Piet Dekkers, Managing Director Yakult Nederland

    Samenwerken?

    Alea company begeleidt organisaties bij het inrichten van een werkomgeving die past bij een nieuwe manier van werken. Dat gaat verder dan het minimaliseren van vierkante meters. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Boek nu een kennismaking.